We furnish your image

Centerparcs Hochsauerland
Medebach DE

Het ROBOS team werkt sinds de zomer van 2018 hard aan de renovatie van het hotel en de cottages comfort, premium en vip op Center Parcs Hochsauerland. Het gespecialiseerde montageteam van ROBOS regelt ter plekke alles tot in de puntjes. De projectleider zorgt er, samen met zijn team, voor dat alles strakker dan strak geregeld is.

ROBOS zorgde, speciaal voor Center Parcs, voor de doorontwikkeling van een modulebank die voldeed aan het gewenste design van de interieurarchitect. De wasbare losse hoezen en de elementen, die in zowel een 4-, 6-, 8 en 12 persoonsbungalow ingezet kunnen worden, zijn niet alleen mooi maar ook functioneel. ROBOS leverde naast de modulebank ook de slaapkamer-, badkamer- en woonkamerinrichting.

Center Parcs Hochsauerland heeft een prachtige rustige ligging in Sauerland. De ligging vlakbij Winterberg zorgt ervoor dat het de ideale uitvalsbasis is voor wintersporters. De kleuren van de vernieuwde cottages zijn geïnspireerd op de omgeving. Naast de cottages wordt ook de Market Dome en het subtropische zwembad vernieuwd. De modernisering van Center Parcs Hochsauerland wordt midden 2020 afgerond.