We furnish your image

Celebrity Flora
Celebrity Cruises

It’s about making ideas happen.

Voor de Celebrity Flora ontwikkelde ROBOS het mooiste outdoor- en indoor meubilair voor dit exclusieve cruise schip.  Meubilair wat moest voldoen aan de hoogste standaard zodat het past bij het luxe schip. Het ROBOS meubilair is in diverse ruimtes te vinden aan boord zoals bijvoorbeeld de Ocean Grill, Quest Stateroom en Discovery Lounge.

Celebrity Flora van de Amerikaanse rederij Celebrity Cruises is gebouwd in Nederland bij Scheepswerf de Hoop. Het zeer exclusieve schip biedt ruimte aan slechts 100 passagiers en 80 bemanningsleden. Uniek is het feit dat het gehele gezelschap tegelijk in elke ruimte kan verblijven. De Flora vaart in het gebied van de Galapagos eilanden. Passagiers wandelen en snorkelen tussen leguanen, zeeleeuwen, schildpadden en de beroemde blauwvoetgent.

Doordat de Galapagos Eilanden beschermd natuurgebied is, moet de uitstoot zo laag mogelijk zijn. Dit wordt bewerkstelligd door de nieuw ontworpen romp die ervoor zorgt dat de Celebrity Flora 15% minder brandstof verbruikt.

"We tell your story”