We furnish your image

Edge
Celebrity Cruises

De wereld is weer een allermooiste plekje rijker. ROBOS leverde o.a. maar liefst 420 meter bank aan boord van de Celebrity Edge. En elke meter volgestoffeerde en Corian® bank is maatwerk. De volgestoffeerde banken staan in de ruimtes: The Club, Cabanas, Blu en de Suite lounge. En de Corian® banken staan op het Rooftop Garden. Maatwerk maakt alles mooier.

De Celebrity Edge is het eerste schip in de Edge klasse. Dit luxe schip biedt ruimte aan 2900 passagiers en is gebouwd bij Chantier d’Atlantique werf Saint Nazaire Frankrijk. Het interieur is grotendeels ontworpen door de bekende Britse interieur architect Kelly Hoppen. Zij heeft met haar kenmerkende neutrale kleurenpallet de grootsheid van het cruisen weer teruggebracht.

Uniek aan het schip is het ‘Magic Carpet’. Een beweegbaar deck met de grootte van een tennisveld dat 16 verdiepingen op en neer beweegt. Dit was oorspronkelijk bedoeld om passagiers te tenderen en ze makkelijker aan wal te brengen. Het blijkt een toplocatie voor een restaurant te zijn. En dat de passagiers makkelijker van het schip af kunnen, is natuurlijk mooi meegenomen.

Momenteel werkt ROBOS hard aan de opvolger van de Edge; de Apex. De verwachte planning is dat ze volgend jaar februari in de vaart gaat.