We furnish your image

Het creëren van een unieke belevenis en het realiseren van een bijtankmoment voor een ieder die daar zo aan toe is. Het tot leven brengen van specifieke dromen en wensen. Daar draait het om bij Leisure. ROBOS levert grenzeloos maatwerk op de allermooiste plekken ter wereld. Sit back and relax.

Villages Nature
Parijs


ROBOS leverde als grootste meubelleverancier alle eetkamerstoelen voor de in totaal achthonderd cottages van Villages Nature. Villages Nature is een samenwerking tussen Pierre & Vacances en Disneyland®. Het spiksplinter nieuwe vakantiepark nabij Disneyland® Parijs biedt een geheel nieuwe manier om je vakantie te beleven.  Alles gaat hier bijzonder. Het gaat om ontdekkingen en belevenissen in een fantasierijke groene en vooral duurzame omgeving. ROBOS leverde ook een grote bijdrage aan de inrichting van de openbare ruimtes.  Het ontwikkelde speciaal voor de cottages stoffen met het gewenste design van de interieurarchitect, maar die daarnaast ook voldeden aan de praktische eisen van facilitair, zoals bijvoorbeeld wasbaarheid.
Project bekijken

Aldiana
Fuerteventura


In de showroom van ROBOS in Dalfsen werd in samenspraak met designer Arjen Coster en LMEY Investments het nieuwe concept voor Aldiana clubs ontwikkeld voor zowel het indoor als outdoor gedeelte. De eerste vestiging op het Canarische Eiland Fuerteventura is inmiddels uitgeleverd. Door de korte deadline was het een uitdaging om alles op tijd geleverd te krijgen, maar ROBOS kreeg het, mede door de ruime logistieke ervaring, als enige leverancier wel voor elkaar om alle goederen op tijd te leveren. Aldiana Club heeft een fantastische ligging aan de kust van Fuerteventura en is een bekende naam in Duitsland.
Project bekijken

Centerparcs Hochsauerland
Medebach DE


Het ROBOS team werkt sinds de zomer van 2018 hard aan de renovatie van het hotel en de cottages comfort, premium en vip op Center Parcs Hochsauerland. Het gespecialiseerde montageteam van ROBOS regelt ter plekke alles tot in de puntjes. De projectleider zorgt er, samen met zijn team, voor dat alles strakker dan strak geregeld is. ROBOS zorgde, speciaal voor Center Parcs, voor de doorontwikkeling van een modulebank die voldeed aan het gewenste design van de interieurarchitect. De wasbare losse hoezen en de elementen, die in zowel een 4-, 6-, 8 en 12 persoonsbungalow ingezet kunnen worden, zijn niet alleen mooi maar ook functioneel. ROBOS leverde naast de modulebank ook de slaapkamer-, badkamer- en woonkamerinrichting. Center Parcs Hochsauerland heeft een prachtige rustige ligging in Sauerland. De ligging vlakbij Winterberg zorgt ervoor dat het de ideale uitvalsbasis is voor wintersporters. De kleuren van de vernieuwde cottages zijn geïnspireerd op de omgeving. Naast de cottages wordt ook de Market Dome en het subtropische zwembad vernieuwd. De modernisering van Center Parcs Hochsauerland wordt midden 2020 afgerond.
Project bekijken
Alle Leisure projecten bekijken
"THE WAY TO GET STARTED IS TO QUIT TALKING AND START DOING” ”

Walt Disney