We furnish your image

Het creëren van een unieke belevenis en het realiseren van een bijtankmoment voor een ieder die daar zo aan toe is. Het tot leven brengen van specifieke dromen en wensen. Daar draait het om bij Leisure. ROBOS levert grenzeloos maatwerk op de allermooiste plekken ter wereld. Sit back and relax.

Villages Nature
Parijs


ROBOS leverde als grootste meubelleverancier alle eetkamerstoelen voor de in totaal achthonderd cottages van Villages Nature. Villages Nature is een samenwerking tussen Pierre & Vacances en Disneyland®. Het spiksplinter nieuwe vakantiepark nabij Disneyland® Parijs biedt een geheel nieuwe manier om je vakantie te beleven.  Alles gaat hier bijzonder. Het gaat om ontdekkingen en belevenissen in een fantasierijke groene en vooral duurzame omgeving. ROBOS leverde ook een grote bijdrage aan de inrichting van de openbare ruimtes.  Het ontwikkelde speciaal voor de cottages stoffen met het gewenste design van de interieurarchitect, maar die daarnaast ook voldeden aan de praktische eisen van facilitair, zoals bijvoorbeeld wasbaarheid.
Project bekijken

Door de korte deadline was het een uitdaging om alles op tijd geleverd te krijgen, maar ROBOS kreeg dit, mede door de ruime logistieke ervaring, als enigste leverancier wel voor mekaar om alle goederen op tijd te leveren.

Aldiana
Fuerteventura


In de showroom van ROBOS in Dalfsen werd in samenspraak met designer Arjen Coster en LMEY Investments het nieuwe concept voor Aldiana clubs ontwikkeld voor zowel het indoor als outdoor gedeelte. De eerste vestiging op het Canarische Eiland Fuerteventura is inmiddels uitgeleverd. Door de korte deadline was het een uitdaging om alles op tijd geleverd te krijgen, maar ROBOS kreeg het, mede door de ruime logistieke ervaring, als enige leverancier wel voor elkaar om alle goederen op tijd te leveren. Aldiana Club heeft een fantastische ligging aan de kust van Fuerteventura en is een bekende naam in Duitsland.
Project bekijken

Robos werd benaderd om de touwtjes in handen te gaan nemen en kreeg de vrijheid om hier een eigen draai aan te geven wat passend was bij de uitstraling van Novotel.

Novotel
Mohammedia


Het ROBOS meubilair is nu ook te vinden op Afrikaanse bodem. Toen het concept reeds bekend was, kwam ROBOS in beeld. Enkel de details moesten nog ingevuld worden. ROBOS werd benaderd om de touwtjes in handen  te gaan nemen en kreeg de vrijheid om hier een eigen draai aan te geven die passend was bij de uitstraling van Novotel.  Zowel indoor als outdoor meubilair en ook het logistieke traject werd van A tot Z geregeld zodat de klant zich geen zorgen hoefde te maken.
Project bekijken
Alle Leisure projecten bekijken
"THE WAY TO GET STARTED IS TO QUIT TALKING AND START DOING” ”

Walt Disney