We furnish your image

Optimale ontspanning en ultiem comfort is voor velen een musthave om het dynamische leven te leven. Over de hele wereld zijn mensen continue op zoek naar de allerfijnste plekken om op te ontspannen. Plekken waar je relaxt een hapje en drankje kunt doen en gastvrij ontvangen wordt. Samen met onze klanten ontwikkelt ROBOS prachtige concepten die voor een unieke belevenis zorgen.

Jamie's
Nederland


Nadat ROBOS al zeven vestigingen van Jamies Italian had ingericht op diverse cruiseschepen was nu Jamies Italian Den Haag aan de beurt. Den Haag is de tweede vestiging in Nederland van de bekende TV Kok Jamie Oliver. Typisch Jamies is het gebruik van verschillende structuren en materialen in het interieur. Sfeervol door de toepassing van gecapitioneerde banken, maar ook door het gebruik van stoere materialen zoals verouderd hout, marmer, zinc, staal. Het concept staat vast, maar toch is elke vestiging in detail weer anders. En juist dat is de flexibileit van ROBOS.  Inmiddels heeft ROBOS ook twee vestigingen van Jamies Pizzeria ingericht.
Project bekijken

Blushing
Amsterdam


ROBOS heeft een kunststof stoel voor Blushing speciaal op kleur laten produceren. Dit was niet een bestaande kleur, dus heeft ROBOS speciaal voor Blushing deze blauwe kleur laten produceren. De stoel, van Italiaanse makelaardij,  bestond in enkel vier transparante kleuren. ROBOS voegde er een vijfde transparante kleur aan toe waarvoor er een speciale productie is opgestart buiten de collectie om. Blushing Blushing is ontstaan naar een idee van Gordon. Op zijn vele reizen naar het buitenland ontwikkelde de Amsterdammer een voorliefde voor een gezonde levensstijl. Inspiratie voor het interieur deed hij dan ook op in Zuid-Afrika. Het Afrikaanse land stond dan ook aan de basis van de inspiratie voor de blauwe kleur van de kunststof stoel.
Project bekijken

Brasserie Jansen
Zwolle


Van schets tot finaal product, helemaal op maat: ROBOS ontwikkelde speciaal voor Brasserie Jansen een stoel en bijpassende poef. Brasserie Jansen heeft een eigentijdse uitstraling  en is een plek waar het draait om mensen. Waar families genieten van elkaars gezelschap. Om die sfeer juist neer te zetten deed de eigenaresse inspiratie op in Engeland. Vanuit die opgedane inspiratie is er een model ontstaan. Hoe toepasselijk, de stoel heeft dan ook de naam Janse gekregen. Benieuwd hoe dit in zijn werk ging.. Photo credits: Marijke Ripke
Project bekijken
Alle Hospitality projecten bekijken
""IT ALWAYS SEEMS IMPOSSIBLE TILL IT'S DONE"”

Nelson Mandela