We furnish your image

ROBOS heeft een team aan specialisten die rekening houden met alle specifieke eisen die van toepassing zijn voor de inrichting van verschillende ruimtes aan boord van een cruiseschip. Zij zorgen ervoor dat alles zeebestendig is en dat het, indien nodig, gemonteerd wordt aan de vloer.

Al drijvend, varend naar de allermooiste plekjes ter wereld. Omringd met alle luxe faciliteiten met een spectaculair uitzicht op zee of land. Op een cruiseschip is echt alles aanwezig. Van SPA, restaurants, fitness, bioscoop, aquatheater, kidsclubs tot aan een professionele kartbaan. ROBOS realiseert het. ROBOS is uniek in zijn soort.

 

Celebrity Flora
Celebrity Cruises


It’s about making ideas happen. Voor de Celebrity Flora ontwikkelde ROBOS het mooiste outdoor- en indoor meubilair voor dit exclusieve cruise schip.  Meubilair wat moest voldoen aan de hoogste standaard zodat het past bij het luxe schip. Het ROBOS meubilair is in diverse ruimtes te vinden aan boord zoals bijvoorbeeld de Ocean Grill, Quest Stateroom en Discovery Lounge. Celebrity Flora van de Amerikaanse rederij Celebrity Cruises is gebouwd in Nederland bij Scheepswerf de Hoop. Het zeer exclusieve schip biedt ruimte aan slechts 100 passagiers en 80 bemanningsleden. Uniek is het feit dat het gehele gezelschap tegelijk in elke ruimte kan verblijven. De Flora vaart in het gebied van de Galapagos eilanden. Passagiers wandelen en snorkelen tussen leguanen, zeeleeuwen, schildpadden en de beroemde blauwvoetgent. Doordat de Galapagos Eilanden beschermd natuurgebied is, moet de uitstoot zo laag mogelijk zijn. Dit wordt bewerkstelligd door de nieuw ontworpen romp die ervoor zorgt dat de Celebrity Flora 15% minder brandstof verbruikt.
Project bekijken

Spirit of Discovery
Saga Cruises


De Spirit of Discovery, de eerste van twee nieuwe cruiseschepen van de Britse cruisemaatschappij Saga cruises, is onlangs opgeleverd en officieel geopend door Camilla, de hertogin van Cronwall. Het schip biedt ruimte aan 1000 passagiers en is speciaal gebouwd voor de Britse markt.  Voor ROBOS was het de eerste samenwerking met SAGA Cruises. Diverse restaurants, buitenruimtes en cabines aan boord zijn voorzien van ROBOS meubilair. Inmiddels werkt ROBOS aan de voorbereiding voor de mock-up’s voor de Spirit of Adventure, de opvolger van Spirit of Discovery.
Project bekijken

Spectrum of the Seas
Royal Carribean


ROBOS ontwikkelde speciaal voor de familiesuites van de Spectrum of the Seas een airhockey tafel die ook als eettafel gebruikt kan worden. Plezier gegarandeerd voor de hele familie! Bezoekers genieten van een spectaculair uitzicht, dankzij 360 graden draaiende capsule die zich op 300 ft hoogte boven het schip bevindt. En na afloop kunnen ze  een drankje halen in de bar waar ROBOS het meubilair voor leverde. Ook het personeel aan boord komt niets tekort. Zij kunnen in hun vrije tijd heerlijk relaxen op het door ROBOS geleverde meubilair in de personeelsruimtes.   Spectrum of the Seas is het eerste schip in de Quantum-Ultra Klasse. De Spectrum biedt ruimte aan 4246 passagiers, heeft 18 deks en 2137 cabines.  Het schip is speciaal ontworpen voor de Chinese markt. Ze start haar reis via Malaga en Barcelona naar Dubai met als eindbestemming China. Het tweede schip in de Ultra Klasse volgt eind volgend jaar; de Odyssey of the Seas.
Project bekijken
Alle Cruise projecten bekijken
"“IF YOU ARE WORKING ON SOMETHING THAT YOU REALLY CARE ABOUT, YOU DON'T HAVE TO BE PUSHED. THE VISION PULLS YOU" ”

Steve Jobs