We furnish your image

ROBOS heeft een team aan specialisten die rekening houden met alle specifieke eisen die van toepassing zijn voor de inrichting van verschillende ruimtes aan boord van een cruiseschip. Zij zorgen ervoor dat alles zeebestendig is en dat het, indien nodig, gemonteerd wordt aan de vloer.

Al drijvend, varend naar de allermooiste plekjes ter wereld. Omringd met alle luxe faciliteiten met een spectaculair uitzicht op zee of land. Op een cruiseschip is echt alles aanwezig. Van SPA, restaurants, fitness, bioscoop, aquatheater, kidsclubs tot aan een professionele kartbaan. ROBOS realiseert het. ROBOS is uniek in zijn soort.

 

Encore
Norwegian Cruise Line


Norwegian Encore is een Breakaway Plus-klasse cruiseschip gebouwd bij Meyer Werft in Papenburg Duitsland. Als onderdeel van de Breakaway Plus Klasse is zij het zusterschip van de Norwegian Bliss, Norwegian Escape en Norwegian Joy. Allen tevens ingericht door ROBOS. Norwegian Encore heeft als vaargebied Miami. Het schip heeft een capaciteit van 3998 passagiers en een lengte van maar liefst 334 meter. Uniek aan de Encore is dat het is uitgerust met het grootste racecircuit op zee, met een grootte van minstens 3 voetbalvelden. Naast het grootste racecircuit heeft de Encore ook de grootste openlucht lasergame met augmented reality. Het ROBOS meubilair is te vinden in de suites, outdoor ruimtes en de restaurants. Het ROBOS team is maar liefst 3 weken aan boord geweest om alles te monteren en netjes af te werken. Speciaal voor de Encore ontwikkelde ROBOS dubbelkoloms tafels gemaakt van Dutch Teak. Meer info over Dutch Teak is te vinden op: www.dutchteak.nl  
Project bekijken

Celebrity Flora
Celebrity Cruises


It’s about making ideas happen. Voor de Celebrity Flora ontwikkelde ROBOS het mooiste outdoor- en indoor meubilair voor dit exclusieve cruise schip.  Meubilair wat moest voldoen aan de hoogste standaard zodat het past bij het luxe schip. Het ROBOS meubilair is in diverse ruimtes te vinden aan boord zoals bijvoorbeeld de Ocean Grill, Quest Stateroom en Discovery Lounge. Celebrity Flora van de Amerikaanse rederij Celebrity Cruises is gebouwd in Nederland bij Scheepswerf de Hoop. Het zeer exclusieve schip biedt ruimte aan slechts 100 passagiers en 80 bemanningsleden. Uniek is het feit dat het gehele gezelschap tegelijk in elke ruimte kan verblijven. De Flora vaart in het gebied van de Galapagos eilanden. Passagiers wandelen en snorkelen tussen leguanen, zeeleeuwen, schildpadden en de beroemde blauwvoetgent. Doordat de Galapagos Eilanden beschermd natuurgebied is, moet de uitstoot zo laag mogelijk zijn. Dit wordt bewerkstelligd door de nieuw ontworpen romp die ervoor zorgt dat de Celebrity Flora 15% minder brandstof verbruikt.
Project bekijken

Spirit of Discovery
Saga Cruises


De Spirit of Discovery, de eerste van twee nieuwe cruiseschepen van de Britse cruisemaatschappij Saga cruises, is onlangs opgeleverd en officieel geopend door Camilla, de hertogin van Cronwall. Het schip biedt ruimte aan 1000 passagiers en is speciaal gebouwd voor de Britse markt.  Voor ROBOS was het de eerste samenwerking met SAGA Cruises. Diverse restaurants, buitenruimtes en cabines aan boord zijn voorzien van ROBOS meubilair. Inmiddels werkt ROBOS aan de voorbereiding voor de mock-up’s voor de Spirit of Adventure, de opvolger van Spirit of Discovery.
Project bekijken
Alle Cruise projecten bekijken
"“IF YOU ARE WORKING ON SOMETHING THAT YOU REALLY CARE ABOUT, YOU DON'T HAVE TO BE PUSHED. THE VISION PULLS YOU" ”

Steve Jobs