We furnish your image

ROBOS heeft een team aan specialisten die rekening houden met alle specifieke eisen die van toepassing zijn voor de inrichting van verschillende ruimtes aan boord van een cruiseschip. Zij zorgen ervoor dat alles zeebestendig is en dat het, indien nodig, gemonteerd wordt aan de vloer.

Al drijvend, varend naar de allermooiste plekjes ter wereld. Omringd met alle luxe faciliteiten met een spectaculair uitzicht op zee of land. Op een cruiseschip is echt alles aanwezig. Van SPA, restaurants, fitness, bioscoop, aquatheater, kidsclubs tot aan een professionele kartbaan. ROBOS realiseert het. ROBOS is uniek in zijn soort.

 

Spectrum of the Seas
Royal Carribean


SPECTRUM OF THE SEAS

ROBOS ontwikkelde speciaal voor de familiesuites van de Spectrum of the Seas een airhockey tafel die ook als eettafel gebruikt kan worden. Plezier gegarandeerd voor de hele familie! Bezoekers genieten van een spectaculair uitzicht, dankzij 360 graden draaiende capsule die zich op 300 ft hoogte boven het schip bevindt. En na afloop kunnen ze  een drankje halen in de bar waar ROBOS het meubilair voor leverde. Ook het personeel aan boord komt niets tekort. Zij kunnen in hun vrije tijd heerlijk relaxen op het door ROBOS geleverde meubilair in de personeelsruimtes.
Project bekijken

Edge
Celebrity Cruises


De wereld is weer een allermooiste plekje rijker. ROBOS leverde o.a. maar liefst 420 meter bank aan boord van de Celebrity Edge. En elke meter volgestoffeerde en Corian® bank is maatwerk. De volgestoffeerde banken staan in de ruimtes: The Club, Cabanas, Blu en de Suite lounge. En de Corian® banken staan op het Rooftop Garden. Maatwerk maakt alles mooier.
Project bekijken

Bliss
Norwegian Cruise Line


Voor de Norwegian Bliss ontwikkelde ROBOS outdoor tafels met print. Het Margaritaville restaurant is nu voorzien van haarscherpe geprinte aluminium tafelbladen met een gebogen rand, die speciaal geschikt zijn voor outdoor gebruik. Praktisch en lichtgewicht in gebruik, maar wel met behoud van een tropisch tintje. De Bliss is het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line. Dit schip is gebouwd voor avontuur en vaart zowel bij de gletsjers van Alaska als de dolfijnen van de Caribbean.  Het schip biedt ruimte aan maar liefst 4000 passagiers en is 324 meter lang. In totaal heeft ROBOS maar liefst 14500 items geleverd aan boord.
Project bekijken
Alle Cruise projecten bekijken
"“IF YOU ARE WORKING ON SOMETHING THAT YOU REALLY CARE ABOUT, YOU DON'T HAVE TO BE PUSHED. THE VISION PULLS YOU" ”

Steve Jobs