We furnish your image

WIJ GELOVEN DAT WE MET GRENZELOOS MAATWERK DE ALLERMOOISTE IDEEËN EN PLEKKEN KUNNEN REALISEREN.

Optimale ontspanning en ultiem comfort is voor velen een musthave om het dynamische leven te leven. Over de hele wereld zijn mensen continu op zoek naar die allerfijnste plekken om op te laden. Voor even of wat langer. Gelukkig zijn er gastvrije mensen die prachtige concepten bedenken om ons allen die unieke belevenis en dat bijtankmoment te geven. Het tot leven brengen van deze concepten met specifieke wensen en dromen, dat is nu precies waar wij voor zorgen. Grenzeloos maatwerk is volgens ons de manier om waar te maken wat je echt graag wilt hebben. Custom made furniture en alles strakker dan strak geregeld. Wij maken dat, wij organiseren dat.

Wij durven alles aan, omdat we vertrouwen op onze jarenlange ervaring, unieke kennis en ijzersterk netwerk. Ons gespecialiseerde team werkt echt samen, dat voel je direct. Voor jou en onszelf blijven we ontwikkelen. Stilzitten hebben we namelijk nog nooit gekund, daar is de passie van ons team te groot voor. Met onze inspirerende dienstbaarheid bouwen wij aan duurzame relaties, gewoon omdat wij het prachtig vinden om mee te werken aan het allerbeste resultaat. En natuurlijk zijn wij daar stiekem best trots op, wij werken op de allermooiste plekken van de wereld.

WAAR IEDEREEN STOPT, GAAT ROBOS DOOR

"THE ONLY WAY TO DO GREAT WORK IS TO LOVE WHAT YOU DO”

Steve Jobs

Brasserie Jansen

Van schets tot finaal product, helemaal op maat: ROBOS ontwikkelde speciaal voor Brasserie Jansen een stoel en bijpassende poef. Brasserie Jansen heeft een eigentijdse uitstraling en is een plek waar het draait om mensen. Waar families genieten van elkaars gezelschap. Om die sfeer juist neer te zetten deed de eigenaresse inspiratie op in Engeland.